Gardena 0203-20 Kerti kesztyű 8/M méret

Gardena 0203-20 Kerti kesztyű 8/M méret

Gardena 0203-20 Kerti kesztyű 8/M méret

Termék kódja: 0203-20
A GARDENA kerti kesztyűk minden kerti munkához praktikusak. Számos kerti- és növényápolási munka közben védi kezét, mint pl. ültetés, átültetés, de ideális gereblyézéshez, vagy sepréshez is. A robusztus kerti kesztyűk csúszásmentes bevonattal ellátott tenyér felülete segít stabilan fogni pl. a cserepeket vagy szerszámokat. A speciális ujjbegy-kialakításnak köszönhetően könnyű a tapintás. A lélegző és kopásálló pamut anyag lehetővé teszi, hogy munka közben száraz maradjon a tenyere. A kesztyű optimális illeszkedése, és a speciális hüvelykujj-kialakítás további kényelmes viseletet jelent, garantálja a könnyű viseletet, és hosszú élettartamot biztosít.
Ár: 1890 ,- Ft

Vásárlás után járó alap hűségpont: 18 pont

db
Értékelte 0 vásárló

Gardena 0203-20 Kerti kesztyű 8/M méret

A GARDENA kerti kesztyűk minden kerti munkához praktikusak. Számos kerti- és növényápolási munka közben védi kezét, mint pl. ültetés, átültetés, de ideális gereblyézéshez, vagy sepréshez is.

A robusztus kerti kesztyűk csúszásmentes bevonattal ellátott tenyér felülete segít stabilan fogni pl. a cserepeket vagy szerszámokat.

A speciális ujjbegy-kialakításnak köszönhetően könnyű a tapintás. A lélegző és kopásálló pamut anyag lehetővé teszi, hogy munka közben száraz maradjon a tenyere.

A kesztyű optimális illeszkedése, és a speciális hüvelykujj-kialakítás további kényelmes viseletet jelent, garantálja a könnyű viseletet, és hosszú élettartamot biztosít.

Értékelések

Még egyetlen értékelés sem érkezett. Legyen Ön az első aki értékeli a terméket!