Gardena webshop, webáruház blog

 • vintage kert

  Az ideális kert megtervezése és megépítése nem könnyű folyamat. Mindenkinek mást jelent és mindenkinek magának kell megálmodnia. Abban biztosan egyetérthetünk, hogy a kert a megnyugvás, a rohanó élettől való elszakadás, a gondokat elfeledtető hely kell, hogy legyen. Egy olyan hely, ahol lelassul az idő… Egy kert kialakításakor többféle stílusirányzat közül választhatunk. Megtehetjük azt is, hogy egy stílust követünk és az egész kertünk annak a jegyeit hordozza magán. De megtehetjük azt is, hogy több stílusból válogatjuk ki azokat, amik leginkább tetszenek. Ebben a cikkben arról lesz szó, hogy ha magával ragadott a vintage stílus, akkor hogyan alakíthatod ki a kertedben a vintage hangulatot.


  0 Hozzászólás
 • Hogyan lehet életben maradni akkor is, ha a boltok bezártak és nem jutunk hozzá a megszokott élelmiszereinkhez? Mit tehetünk krízisek, természeti katasztrófák után? Mik azok a növények, amikkel könnyebb a túlélés?

   

  Most olyan növényeket fogunk felsorolni, amiket érdemes elvetni a kertben, hogyha olyan dolgok történnek a világban, amikre nem számítunk… Ha saját kerttel rendelkezünk, annak számos előnye van. Pénzt spórolhatunk, hisz a kertben termesztett növényeket nem kell a boltban megvásárolni. Egészségesen táplálkozhatunk, hisz természetes módon termesztjük a növényeket.


  0 Hozzászólás
 • gardenaweben.hu 2

  1, A legfontosabb a kerttervezés feladata

  A megfelelő kertterv elkészítése a sikeres kertépítés egyik alapköve. Hogyha magunk akarunk tervezni valami bonyolultabbat, vizsgáltassuk meg a kerttervünket szakemberrel is – összességében így is jóval olcsóbban jövünk ki, mintha vele terveztetnénk meg a kertet, viszont rengeteg felesleges költségtől kímélhetjük meg magunkat az által, hogy egy szakember véleményét és ötleteit is kikérjük, beépítjük a kerttervünkbe.


  0 Hozzászólás