Gardena webshop, webáruház blog

 • Ebben a cikkben Korfanti Gábor, zöldhulladék elszállítás területén szerzett tapasztalatait és tudását osztja meg velünk.

  Idén csodaszép, verőfényes őszi heteknek örvendhetünk, ami kifejezetten kedvez a kerti munkálatoknak. Ha eddig még nem készítettük volna elő a kertet a télre, érdemes a még napsütéses hétvégéken időt szánni erre. Akár a munkanapok délutánján is beiktathatunk egy-egy feladatot, hiszen ebből akad bőven az őszi hónapokban. Mivel rendszerint ekkortájt keletkezik a legtöbb zöldhulladék, így érdemes ennek kényelmes kezeléséről is gondoskodni. Cikkünkben most azt a tíz területet vesszük sorra, amelyre mindenképpen célszerű figyelni a tél megérkezése előtt.

  zöldhulladék elszállítás autók


  0 Hozzászólás
 • Hogyan lehet Neked is ámulatba ejtő kerti tavad?!

  Egy igazán kreatív módszer, amivel különleges kerti tavad lehet!

  Van kerti tavad? Ma már nagyon elterjedt a kerti tó, de van egy olyan trükk, amire biztos, hogy a szomszéd is felkapja a fejét és az anyóst is ámulatba ejted! Erre a trükkre biztos nem gondoltál soha…


  0 Hozzászólás
 • vintage kert

  Az ideális kert megtervezése és megépítése nem könnyű folyamat. Mindenkinek mást jelent és mindenkinek magának kell megálmodnia. Abban biztosan egyetérthetünk, hogy a kert a megnyugvás, a rohanó élettől való elszakadás, a gondokat elfeledtető hely kell, hogy legyen. Egy olyan hely, ahol lelassul az idő… Egy kert kialakításakor többféle stílusirányzat közül választhatunk. Megtehetjük azt is, hogy egy stílust követünk és az egész kertünk annak a jegyeit hordozza magán. De megtehetjük azt is, hogy több stílusból válogatjuk ki azokat, amik leginkább tetszenek. Ebben a cikkben arról lesz szó, hogy ha magával ragadott a vintage stílus, akkor hogyan alakíthatod ki a kertedben a vintage hangulatot.


  0 Hozzászólás